Jó vagy a

JavaScript

programozásban,


és egy jól fizető állást keresel

home office lehetőséggel?

Akkor ezt az állást Neked találtuk ki!


Unod már, hogy kiváló IT-s szakemberként nem részesülsz kellő megbecsülésben, és a szakmában lassan mindenki többet keres nálad?

Tele van a hócipőd az olyan munkákkal, amikről már az elején tudod, hogy semmi értelmük, és pár hét múlva kezdheted őket elölről?

Eleged van a mókuskerékből, és hogy emiatt se a családodra, se magadra nem jut elég időd?


Itt az idő, hogy szintet lépj! 


Kimagasló munkafeltételekkel és juttatásokkal, előremutató, színvonalas feladatokkal és home office lehetőséggel várunk Téged is

JavaScript 

alkalmazás-

fejlesztőnek

MISKOLCI

csapatunkban!

Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?

ANYAGI MEGBECSÜLÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Az alapfizetéseden túl negyedéves prémiumokra és cafeteria juttatásra is számíthatsz.

FOLYAMATOSAN EMELKEDŐ BÉREK

Ez nem az a hely, ahol éveket kell várnod a fizetésemelésre! Ahogy a tudásod és tapasztalatod egyre növekszik, úgy emelkedik automatikusan a béred is.

HOME OFFICE LEHETŐSÉG

Az irodánk Miskolcon található, viszont ehhez a munkakörhöz nem szükséges állandó fizikai jelenlét. A feladataidat otthonról is elvégezheted, de persze örömmel látunk az irodánkban is.

IZGALMAS PROJEKTEK

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. Számos nagynevű céggel dolgozunk együtt (OTP, Telekom, MKB, MNB) a legújabb informatikai megoldások bevezetésében.

ÉSSZERŰ FELADATOK

Az észszerűség mentén dolgozunk, ezért kifejezetten ügyelünk arra, hogy csakis olyan munkákat végezzünk, aminek van értelme és hozzáadott értéke a projektjeink szempontjából.

TÁMOGATÓ KÖZEG

Míg mások problémákat, mi feladatokat oldunk meg. Nálunk ez az általános vezetői hozzáállás, és ez a szemlélet jellemzi a munkáinkat is. Leszámoltunk az idejétmúlt, korlátolt elgondolásokkal, ami sokaknak még mindig megköti a kezét.

BETONBIZTOS CÉG

Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

ÉLENJÁRÓ TECHNOLÓGIÁK

Nagyon ügyelünk arra, hogy a lehető legkorszerűbb eszközökkel és programokkal végezzük a munkánkat, így Te is a számodra szükséges legjobb eszközökkel és szoftverekkel dolgozol majd profi informatikai háttértámogatással.

SZUPER CSAPAT

Talán fura ezt hallani, de mi tényleg kedveljük egymás társaságát. Sokat poénkodunk, ugratjuk egymást, de mindig tudjuk, hogy bármilyen körülmények között számíthatunk egymásra.

Miről is szól ez a munkakör?

Mik lesznek a feladataid?

  • új frontend megoldások fejlesztése és szállítása ügyfeleink részére (mint pl.: OTP, Telekom, MKB, MNB vagy a Szerencsejáték Zrt.)
  • saját termékeink továbbfejlesztése során új technológiák és innovációk bevezetése
  • új alkalmazások fejlesztése, valamint meglévő rendszerbe új, összetett funkciók önálló tervezése, fejlesztése
  • fejlesztői csapatmunkában történő aktív részvétel

Mire lesz szükséged nálunk?

  • felsőfokú bsc vagy msc informatikai végzettség, vagy mérnök informatikus vagy programtervező informatikus képesítés
  • JavaScript programozásban szerzett minimum 2 éves munkatapasztalat
  • rendszerszintű gondolkodás, jó logikai képességek
  • csapatjátékos beállítottság

NE MARADJ LE!


Az álláshirdetésünk nem örök érvényű.  Ebben a körben csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudod leadni a jelentkezésed:

Ha már rendelkezel JavaScript programozói tapasztalattal, és minőségi tudásodat szeretnéd egy olyan minőségi munkahelyen kamatoztatni, ahol a kiváló fizetés mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


VAGYKüldd el az önéletrajzodat az office@fullstaffhr.hu e-mail címünkre.

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő:
2022. május 20.