AKASSZ LE EGY JÓ MELÓT!

LEGYÉL TE AZ ÚJ

ANYAGMOZGATÓ

(operátor)

kollégánk

Pilisszentivánon!


KIEMELT BÉREZÉS, EGYSZERŰ MUNKA, AKÁR VÉGZETTSÉG NÉLKÜL IS!


Feladat: festés előtt álló, könnyű (max. 1-2 kg-os) lámpatest öntvények pályára akasztása, leszedése, anyagmozgatás. A festési művelet zárt rendszerben történik, így festékkel és vegyi anyaggal nem érintkezel!

Hidd el, ezt bírni fogod!

Hölgyek jelentkezését is örömmel várjuk.

Mire számíthatsz nálunk? 


KIVÁLÓ KERESETI LEHETŐSÉG 
(havi nettó 220-240 eFt)
GARANTÁLTAN PONTOS KIFIZETÉSEK
(minden hónap 10-ig)
2 MŰSZAKOS
MUNKAREND 
(6:00-14:00 vagy 14.00-22.00)

EGYSZERŰ, KÖNNYŰ

FIZIKAI MUNKA

(hölgyeknek is)

INGYENES CÉGES BUSZJÁRATOK
(csak a délelőtti műszakba)
MUNKÁBA JÁRÁS TÉRÍTÉS
(saját gépkocsi használat vagy bérlet után a törvény adta kereteken belül)
TÚLÓRA LEHETŐSÉG 
(szombat délelőttönként önkéntes alapon)
100%-BAN BEJELENTETT MUNKAVISZONY
(táppénz, orvosi ellátás, stb.)

GYORS ELŐRELÉPÉSI LEHETŐSÉG

(még jobban fizető pozícióba)

MODERN, EURÓPAI MUNKAKÖRÜLMÉNYEK 
(ingyen kávé, tea, gyümölcs)

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK
(a társas kapcsolatokért)

STABIL VÁLLALATI HÁTTÉR
(35 éve működő cég)


Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni hazánk egyik legnagyobb múltú és folyamatosan fejlődő világítástechnikai vállalatához, a Schreder Zrt.-hez kiemelkedő munkafeltételekkel.


Munkavégzés helye: PILISSZENTIVÁN

FONTOS! Ingyenes céges buszjáratokat (oda-vissza szállítással) csak a délelőtti műszakokba tudunk biztosítani a környező településekről és Budapestről (az Árpád hídtól). A délutános műszakoknál egyénileg kell megoldani a bejutást, melynek költségeit (bérlet vagy benzinpénz hozzájárulás) a törvény adta kereteken belül megtérítjük.


Munkakör megnevezése: Anyagmozgató (operátor)


Munkarend: 2 műszak (H-P 6:00-14:00   14.00-22.00)


Bővülés miatt keresünk pontos és megbízható munkaerőt anyagmozgató munkakörre, könnyű (max. 1-2 kg-os) alumínium lámpatest öntvények pályára akasztására, leszedésére. Porfestő üzemünkben kiemelkedő munkakörülmények és kellemes munkahelyi légkör várja mind a férfi, mind a női jelentkezőinket. Munka közben ingyenesen kitanulhatod a lámpafestő szakmát, és rögtön feljebb léphetsz egy még jobban kereső pozícióba! A munkavégzés fizikailag nem megterhelő, és könnyen végezhető akár szakképesítés nélkül is. 


Szükséges végzettség: Minimum 8 általános

NE MARADJ LE!

AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és első körben csupán 3 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudod leadni a jelentkezésed:

KIKNEK ÉRDEMES JELENTKEZNI?


Akik szeretnének több pénzt hazavinni

Bárhol is élsz, a számláidat és a kiadásaidat fizetned kell, éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi pénz folyik be a kasszádba. Most itt a lehetőség egy olyan hazai munkahelyre bekerülnöd, ahol a tisztességes fizetésed mellett egyszerűbben kezelheted a kiadásaidat.

Fiataloknak

Unod már, hogy semmire nincs pénzed? Minden vágyad egy új mobil? Szeretnél utazni, bulizni, fesztiválozni, de nincs miből? Ezzel az állással egyszerűen  szerezhetsz pénzt a kiadásaidra. Korrekt munka, kimagasló kereseti lehetőség itthon!

Fiatal pároknak

Szeretnétek közös életet kezdeni a pároddal, de nincs rá pénzetek? Most egyszerűen megteremthetitek a közös jövőtök alapjait! Dolgozzatok együtt nálunk, és indítsátok az életeteket egy magasabb szintről.

Középkorúaknak

Nem könnyű úgy élni, hogy mindig csak annyi pénzt kap az ember, ami épphogy elég a havi kiadásokra. De legtöbbször még arra sem. Pedig tudjuk, hogy keményen dolgozol minden egyes nap. Ha változtatni szeretnél, akkor jelentkezz hozzánk, és vigyél haza több pénz Te is!

Idősebbeknek

Előfordult már, hogy túl idősnek tartották, és ezért nem kapott munkát? Pedig még ott van Önben a fiatalos lendület, igaz? Nálunk az életkor nem akadály! Mi akkor is szívesen látjuk, ha már régebb óta fiatal, és egy jobb fizetéssel örömmel járulunk hozzá, hogy később a nyugdíja is magasabb legyen.


Cégünknél mindenki megtalálhatja a számításait. Akár férfi vagy, akár nő, akár fiatal, akár idősebb, mi örömmel látunk a csapatunkban.


DOLGOZZ NÁLUNK, ÉS VIGYÉL HAZA TÖBB PÉNZT TE IS!


VÁRUNK TÉGED IS A KÖRNYÉK EGYIK

LEGJOBBAN FIZETŐ ÜZEMÉBEN!


Ha Te is szeretnél a közelben havi nettó 220 ezer Ft felett keresni egy olyan biztos munkahelyen, ahol végzettség nélkül is szívesen látnak, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


Ezután hamarosan felhívunk telefonon a részletek megbeszélése miatt, és szívesen válaszolunk a kérdéseidre is.


NE FELEDD! Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb leadni a jelentkezésed az állásra!


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a iroda@allasklikk.hu e-mail címünkön.