GYIK

Gyakran ismételt kérdések

ūüĎČ  Mennyi idŇĎ alatt indul el az online toborz√°si kamp√°ny? - a hirdet√©si kamp√°ny szerzŇĎd√©sk√∂t√©stŇĎl sz√°m√≠tott 1 h√©t m√ļlva indul el.


ūüĎČ  Mennyi idŇĎ alatt kapok megfelelŇĎ jel√∂lteket? - a kamp√°ny ind√≠t√°st k√∂vetŇĎen szinte azonnal, de legk√©sŇĎbb 1-2 napon bel√ľl √©rkeznek az elsŇĎ jelentkez√©sek, majd folyamatosan a k√≠v√°nt l√©tsz√°m el√©r√©s√©ig.


ūüĎČ  Hogyan kapom meg a jelentkezŇĎk adatait? - SzerzŇĎd√©s szerint a jelentkez√©sek, a jelentkezŇĎk adatai azonnal megjelenhetnek az √ľgyfel√ľnk sz√°m√°ra rendelkez√©s√©re bocs√°tott online t√°bl√°zatban vagy t√°mogatott toborz√°s eset√©ben a k√≠v√°nt form√°tumban k√ľldj√ľk el e-mailen a jel√∂ltek anyagait.


ūüĎČ  Hol l√°tj√°k a jelentkezŇĎk a hirdet√©seket? - A c√©lcsoport az interneten l√°tja a hirdet√©seket a meghat√°rozott f√∂ldrajzi t√©rs√©gben a k√≠v√°nt param√©terek szerint. Hirdet√©seink mobilon, tabletre, laptopra is optimaliz√°ltak.


ūüĎČ  Sz√ľks√©g van-e a c√©gnek saj√°t k√∂z√∂ss√©gi m√©dia jelenl√©tre? Nem, nincs sz√ľks√©g erre. A hirdet√©sek a Fullstaff erre a c√©lra kifejlesztett platformj√°n zajlanak, marketinges √©s IT koll√©g√°k gondoskodnak a legoptim√°lisabb megjelen√©srŇĎl √©s folyamatosan tesztelik √©s jav√≠tj√°k a hat√©konys√°got. A jelentkez√©sek is a Fullstaff online karrier oldal√°ra futnak be.


ūüĎČ  Mennyibe ker√ľl az online toborz√°si kamp√°ny? - √Āraink minden esetben egyediek, az √ľgyf√©l ig√©nyeire szabva √©s az aktu√°lis poz√≠ci√≥nak megfelelŇĎen. Ha k√≠v√°ncsi a pontos √∂sszegre, nincs m√°s dolga, mint aj√°nlatot k√©rni tŇĎl√ľnk!


ūüĎČ  Hogyan t√∂rt√©nik a kapcsolattart√°s? Egy dedik√°lt tan√°csad√≥ koll√©g√°nk a megb√≠z√°s teljes idŇĎtartama alatt rendelkez√©s√©re √°ll - mind e-mailben, mind telefonon. Sz√ľks√©ges √©s indokolt esetben szem√©lyes jelenl√©tet ill. on site toborz√°st is v√°llalunk.


ūüĎČ  Mi t√∂rt√©nik, ha m√©gsem tudom felvenni a sz√ľks√©ges l√©tsz√°mot? Egy-egy kamp√°ny keret√©ben elŇĎzetes egyeztet√©s alapj√°n mindig bŇĎs√©gesen biztos√≠tjuk a sz√ľks√©ges l√©tsz√°mhoz elegendŇĎ jelentkezŇĎsz√°mot.