GYIK

Gyakran ismételt kérdések

👉  Mennyi idƑ alatt indul el az online toborzĂĄsi kampĂĄny? - a hirdetĂ©si kampĂĄny szerzƑdĂ©skötĂ©stƑl szĂĄmĂ­tott 1 hĂ©t mĂșlva indul el.


👉  Mennyi idƑ alatt kapok megfelelƑ jelölteket? - a kampĂĄny indĂ­tĂĄst követƑen szinte azonnal, de legkĂ©sƑbb 1-2 napon belĂŒl Ă©rkeznek az elsƑ jelentkezĂ©sek, majd folyamatosan a kĂ­vĂĄnt lĂ©tszĂĄm elĂ©rĂ©sĂ©ig.


👉  Hogyan kapom meg a jelentkezƑk adatait? - SzerzƑdĂ©s szerint a jelentkezĂ©sek, a jelentkezƑk adatai azonnal megjelenhetnek az ĂŒgyfelĂŒnk szĂĄmĂĄra rendelkezĂ©sĂ©re bocsĂĄtott online tĂĄblĂĄzatban vagy tĂĄmogatott toborzĂĄs esetĂ©ben a kĂ­vĂĄnt formĂĄtumban kĂŒldjĂŒk el e-mailen a jelöltek anyagait.


👉  Hol lĂĄtjĂĄk a jelentkezƑk a hirdetĂ©seket? - A cĂ©lcsoport az interneten lĂĄtja a hirdetĂ©seket a meghatĂĄrozott földrajzi tĂ©rsĂ©gben a kĂ­vĂĄnt paramĂ©terek szerint. HirdetĂ©seink mobilon, tabletre, laptopra is optimalizĂĄltak.


👉  SzĂŒksĂ©g van-e a cĂ©gnek sajĂĄt közössĂ©gi mĂ©dia jelenlĂ©tre? Nem, nincs szĂŒksĂ©g erre. A hirdetĂ©sek a Fullstaff erre a cĂ©lra kifejlesztett platformjĂĄn zajlanak, marketinges Ă©s IT kollĂ©gĂĄk gondoskodnak a legoptimĂĄlisabb megjelenĂ©srƑl Ă©s folyamatosan tesztelik Ă©s javĂ­tjĂĄk a hatĂ©konysĂĄgot. A jelentkezĂ©sek is a Fullstaff online karrier oldalĂĄra futnak be.


👉  Mennyibe kerĂŒl az online toborzĂĄsi kampĂĄny? - Áraink minden esetben egyediek, az ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyeire szabva Ă©s az aktuĂĄlis pozĂ­ciĂłnak megfelelƑen. Ha kĂ­vĂĄncsi a pontos összegre, nincs mĂĄs dolga, mint ajĂĄnlatot kĂ©rni tƑlĂŒnk!


👉  Hogyan törtĂ©nik a kapcsolattartĂĄs? Egy dedikĂĄlt tanĂĄcsadĂł kollĂ©gĂĄnk a megbĂ­zĂĄs teljes idƑtartama alatt rendelkezĂ©sĂ©re ĂĄll - mind e-mailben, mind telefonon. SzĂŒksĂ©ges Ă©s indokolt esetben szemĂ©lyes jelenlĂ©tet ill. on site toborzĂĄst is vĂĄllalunk.


👉  Mi törtĂ©nik, ha mĂ©gsem tudom felvenni a szĂŒksĂ©ges lĂ©tszĂĄmot? Egy-egy kampĂĄny keretĂ©ben elƑzetes egyeztetĂ©s alapjĂĄn mindig bƑsĂ©gesen biztosĂ­tjuk a szĂŒksĂ©ges lĂ©tszĂĄmhoz elegendƑ jelentkezƑszĂĄmot.