SZOLGÁLTATÁSAINK

ONLINE TOBORZÁS

...pontosan úgy, ahogy megbeszéltük.

Egy megrendelés alkalmával Ön is szeretné azt kapni, amire valóban szüksége van. Különösen igaz ez, ha új kollégák felkutatásával bízunk meg valakit. Éppen ezért olyan kifinomult technikákat alkalmazunk a jelöltek felkutatására és kiválasztására, mellyel egészen biztos lehet abban, hogy garantált számú (akár nagy létszámú) megfelelő jelöltet toborzunk rövid határidővel a nehezen betölthető, akár fizikai állásokra, hiányszakmákban is. Pontosan úgy, ahogy megbeszéltük.


FEJVADÁSZAT

A növekedés támogatása, új felhasználói igények kielégítése, új munkaerő megszerzése, egy távozó munkatárs pótlása - például ilyen okok miatt lehet szükség új munkaerő felvételére.
Olyan embereket választunk ki, akik képesek hatékonyan támogatni a cég fejlesztési stratégiáját és alkalmazkodni tudnak a környezeti változásokhoz.

Tanácsadóink végigvezetik Önt ezen a komplex folyamaton, amelyhez időre, jól kidolgozott módszerekre, mélyreható iparági ismeretekre és jó üzleti képességekre van szükség. Megkeressük Önnek azokat a vezetőket és szakembereket, akik majd aktívan és hatékonyan részt vesznek az üzleti stratégia megvalósításában. Szakszerűen értékeljük, válogatjuk, interjúztatjuk és tesztelik őket.

Direkt keresési módszerünk a legszigorúbb etikai normák betartásán és az adott szakma/iparág alapos ismeretén alapul. Megközelítési módszerünket a mindenkori speciális helyzethez igazítjuk.
Tevékenységünk lefedi az összes vállalati szektort és az összes pozíciót: a felső vezetést, a pénzügyet, a HR-t, az értékesítést, a marketinget, a kommunikációt, a termelést, a műszaki területeket, az IT-t, stb


KÜLSŐ HR TÁMOGATÁS

...mintha nagyobb HR -es csapata lenne

A jelenlegi felmérések szerint számos vállalatnál olyan mértékben megnövekedtek a toborzási feladatok, hogy a HR-es kollégák szinte képtelenek ellátni azokat, így személyzeti hiány lépett fel. Ha az Ön cége is hasonló cipőben jár, akkor mi levesszük válláról a toborzás többletterheit. Ránk nem csupán az alap toborzásban (jelöltek adatainak átadása) számíthat, hanem a HR szolgáltatások széles kínálatával állunk rendelkezésére (pl. fizikai dolgozók interjúig, beléptetésig való elkísérése, tartása, informálása, szűrése, on-site toborzás, helyszíni kitelepülés).

Ezzel jelentős megkönnyítjük a toborzó munkatársai életét és növeljük a toborzás hatékonyságát. Ezeket a feladatokat úgy intézzük el Önnek kívülről, mintha csak a saját HR osztálya csinálná.