LEGYÉL TE IS KORMÁNYZÓ! 

KIEMELTEN JÓL FIZETŐ AUTÓBUSZVEZETŐI ÁLLÁSOK budapesti tömegközlekedési vállalatnál! 


KIMAGASLÓ FIZETÉS ÉS PÓTLÉKOK, KISZÁMÍTHATÓ MUNKAREND,

"C" VAGY "D" KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNNYAL!

PÁLYAKEZDŐKNEK IS!

Szeretnél többet lenni a családoddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdj!

... ha rendelkezel "C" vagy "D" kategóriás jogosítvánnyal,

... ha olyan helyet keresel, ahol nem csak tapasztalt buszsofőrként, hanem kezdőként is szívesen látnak,

... ahol belépés után C kategóriáról ingyenes átképzést és vizsgát kapsz alapfizetés mellett,

... ha szeretnél itthon, a szeretteid közelében dolgozni,

... mindezt ingyen szállással, 100 %-ban bejelentett, versenyképes fizetésért,


AKKOR


Jelentkezz budapesti tömegközlekedési vállalathoz autóbuszvezetőnek kiemelkedő munkafeltételekkel!

Most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni budapesti tömegközlekedési vállalathoz versenyképes fizetéssel és rendezett munkafeltételekkel.

"C" VAGY "D" KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNNYAL!

HÖLGYEKNEK ÉS PÁLYAKEZDŐKNEK IS!!!

Mire

számíthatsz

nálunk?

VERSENYKÉPES FIZETÉS

Munkádat átlagon felüli fizetéssel, és rendszeres bérfejlesztéssel díjazzuk. Dolgozz nálunk, és keress több pénzt Te is! Biztosan számíthatsz rá, hogy fizetésed minden hónap 10-éig a számládra érkezik!

KIEMELKEDŐ PÓTLÉKOK

Az alapfizetéseden túl akár 100 %-os bérpótlékra is számíthatsz, melyek jelentősen megdobhatják a fizetésed. (Délutános, éjszakás műszakpótlék, vontatási pótlék, túlóra pótlék, jegyellenőrzési és jegy eladási pótlék, üzemanyag megtakarítás, minőségi prémium.

TERVEZHETŐ HAVI BEOSZTÁS

Minden járművezető kollégánk havi beosztás alapján dolgozik, melyet az előző hónap végén megkap. Kiszámítható, előre tervezhető munkarend alapján dolgozunk, nincsenek meglepetések.

CAFETERIA

A fizetésed mellé havi 15.000 Ft összegű Cafeteria juttatásban is részesítünk, hiszen tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a te életedben is.

FIZETETT BEJÁRÁS

Bárhonnan is jársz dolgozni, a törvény adta kereteken belül megtérítjük a bejárásodat akár tömegközlekedéssel közlekedsz, akár saját gépjárművel. Sőt, még a hétvégi hazautazásodat is térítjük havi négy alkalommal, amennyiben vidékről érkezel hozzánk.

LAKHATÁSI TÁMOGATÁS

Ha messzebbről érkezel hozzánk, és igényt tartasz rá, akkor ingyenes szállást biztosítunk a számodra, de CAFETERIA keretében lakhatási támogatást is igénybe vehetsz az albérletedre.

UTAZÁSI IGAZOLVÁNY

Neked és további két családtagod részére bérletet biztosítunk, amellyel ingyenesen vehetitek igénybe budapesti tömegközlekedési vállalat járatait. Így a közlekedésre költött összeg nem vész el a családi kasszából.

SZENIORITÁSI RENDSZER

Eddigi gyakorlati idődet természetesen elismerjük, mely az előmeneteli rendszerben és a fizetésed mértékében mutatkozik meg. Célunk életpálya modell létrehozása, hogy európai szintű szolgáltatást nyújtsunk európai fizetésekhez felzárkózó bérekkel.

MEGVÁLASZTHATÓ MUNKAVÉGZÉSI HELY

Telephelyünk közül Te választod meg, hogy hol szeretnél dolgozni. Válaszd a lakhelyedhez legközelebbi vagy a számodra legszimpatikusabb telephelyet. Te döntöd el!

100 %-BAN BEJELENTETT MUNKAVISZONY

Minden dolgozónkat 100%-ban bejelentett munkaviszonyban foglalkoztatjuk, így nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

KORREKT MUNKAFELÉTELEK

A Te feladatod a buszok vezetése, ami azt jelenti, hogy nem neked kell foglalkoznod a tankolással és a takarítással sem.

NE MARADJ LE!

Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít!


A munkakör megnevezése: AUTÓBUSZVEZETŐ

Elvárások:

  • Érvényes "C" vagy "D" kategóriás jogosítvány
  • érvényes PÁV II vizsga (megszerzésében segítünk)
  • egészségügyi alkalmasság

Munkavégzés helye: BUDAPEST

Várunk téged is a csapatunkba!

Ha Te is szeretnél itthon buszvezetőként átlagon felüli fizetést keresni, és egy olyan megbízható, stabil háttérrel rendelkező nagyvállalatnál dolgozni, ahol a kiemelt fizetés mellett magas cafeteria, pontos kifizetések, tervezhető beosztás, fizetett munkábajárás könnyíti meg az életed, akkor add le a jelentkezésedet FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva:

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk az iroda@allasklikk.hu e-mail címünkön.