KIÉGÉS

MENTES

álláslehetőség


KÖNYVELŐKNEK

akár mérlegképes nélkül is!


Legyél az új

KÖNYVELŐ

kollégánk

Budapest 

(13. kerületi)

könyvelőirodánkban

teljesíthető elvárásokkal, és

kiváló juttatásokkal!


HOME OFFICE 

munkavégzés időszakosan támogatott.


MILYEN NÁLUNK DOLGOZNI?


Fontos tudnod, hogy mi nem a mennyiségi, hanem a minőségi munkavégzést preferáljuk, így nem vállalunk el minden könyvelési munkát. Rendet tartunk az ügyfélkörünkben, ami a Te munkádat is jelentősen megkönnyíti majd.


KÉPESÍTÉS/TAPASZTALAT

szükséges?


Mérlegképes képesítéshez NEM ragaszkodunk, de legalább középfokú szakirányú képesítést,  magabiztos könyvelési ismereteket és minimum 3 éves teljes körű könyvelői tapasztalatot kérünk.

Ezen kívül fontos, hogy alapszinten érts a bérszámfejtéshez, és magabiztosan tudd kezelni a szokásos irodai programokat (Word, Excel, Outlook, stb.)


MI LESZ A FELADATOD?


A rád bízott cégek teljes körű könyvelése (Bejövő-kimenő számlák kontírozása, rögzítése, bank, pénztár, vegyes tételek könyvelése, analitika főkönyv egyeztetés, adófolyószámla egyeztetések, áfa bevallás, részvétel a havi és éves zárások elkészítésében.)

Mire számíthatsz nálunk?


KLASSZ fizetés 100%-ban bejelentve


RENDSZERESEN emelkedő bérek


CSALÁDBARÁT munkarend


TELJESÍTHETŐ elvárások


HOME OFFICE munkavégzés időszakosan támogatott


FIZETETT BEJÁRÁS (bérlet, benzinpénz)


MINŐSÉGI ügyfélkör


AUTOMATIZÁLT folyamatok (sablonmunka helyett érdemi feladatok)


FEJLŐDÉSI és tanulási lehetőség


KIVÁLÓ munkafeltételek


KÖNNYEN megközelíthető iroda


SZUPER CSAPAT, vidám munkahelyi légkör


NE MARADJ LE!


Az álláshirdetésünk nem örök érvényű, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre. Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít.


Neked is

több jár!


Könyvelői tapasztalattal egy olyan állást keresel, ahol nem hajtanak szét, és a jó fizetés mellett marad időd a családodra és a számodra fontos dolgokra is? Kiváló kereseti lehetőséggel, családbarát munkarenddel, teljesíthető elvárásokkal, és gyomorgörcs mentes munkahelyi légkörrel várunk Téged is vidám hangulatú könyvelő csapatunkba BUDAPEST 13. Kerületében.


Add le a jelentkezésed 2 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.