ÁLOMMUNKA DYNAMICS NAV FEJLESZTŐKNEK

Munka-magánélet egyensúly, páratlan munkakörülmények.


Kezdj új életet nálunk Dynamics NAV fejlesztőként!

Szereted, amit csinálsz, de hiányzik a szakmai elismerés? Szeretnél többet lenni a családoddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdj egy olyan helyen, ahol egyikről sem kell lemondanod!


ANYAGI MEGBECSÜLÉS

VÁLASZTHATÓ ALKALMAZOTTI VAGY VÁLLALKOZÓI JOGVISZONY

TÁVMUNKA ÉS KÜLFÖLDI MUNKAVÉGZÉS LEHETŐSÉGE

AKÁR RÉSZMUNKAIDŐBEN IS!


Ha Te is rendelkezel Microsoft Dynamics NAV fejlesztői gyakorlattal, és szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol páratlan szakmai tapasztalatokkal gazdagodhatsz, és mellette még családodra is marad időd - mindezt versenyképes fizetésért - akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC alatt az alábbi gombra kattintva.


Felhasználóinknál bevezetett Microsoft NAV vállalatirányítási rendszereink fejlesztéséhez, testreszabásához, üzemeltetéséhez, és ügyfeleink folyamatos támogatásához keresünk alapos NAV fejlesztési ismeretekkel rendelkező kollégát, aki munkájában külső kényszer nélkül is a lehető legjobb színvonalra törekszik.

Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?

KIEMELT KERESETI LEHETŐSÉG

A jó teljesítményt mi mindig kiemelkedő juttatásokkal díjazzuk.   

VÁLASZTHATÓ JOGVISZONY

Nem csak alkalmazottként, hanem akár vállalkozóként is dolgozhatsz nekünk.

RUGALMAS MUNKAIDŐ

Normál munkarendben dolgozunk, azon belül is rugalmas a munkaidő.

TÁVMUNKA LEHETŐSÉG

A munkaidődet nem csak az irodánkban töltheted el hasznosan, így részben lehetőséget biztosítunk távoli munkavégzésre is.

NÉMETORSZÁGI MUNKA LEHETŐSÉGE

Amennyiben jól tudsz németül, úgy lehetőséged van Németországban is dolgozni.

PÁRATLAN SZAKMAI TAPASZTALAT

Ügyfélkörünk sokszínűsége garancia arra, hogy a legkülönfélébb szakmai esetekkel ismerkedhetsz meg, melyekből széles iparági és szakmai tapasztalatokra tehetsz szert.

STABIL CÉGES HÁTTÉR

Cégünk olyan ágazatokban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY

Hétfőtől-péntekig normál munkarendben dolgozunk, a hétvégéken mi is pihenünk. Fontos számunkra a kollégáink munka-magánélet egyensúlya.

KIS CÉG, BARÁTI CSAPAT

Cégünknél szeretjük a kellemes munkahelyi légkört, és jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. 

Milyen kollégát keresünk?

(szakmailag és emberileg)

Szakmailag ezt kérjük:

 • Egyetemi vagy szakirányú programozói végzettség, 2-3 éves MS NAV fejlesztői gyakorlat,
 • Középszintű angoltudás. Amennyiben a németországi munka is érdekel, akkor kommunikációs szintű német nyelvismerettel is rendelkezned kell.
 • problémamegoldó és kommunikációs képességek. A feladataid részét fogja képezni, hogy a támogasd a felhasználókat és megtanítsd őket az adott rendszer használatára - ehhez türelem, kreativitás és segítőkészség szükséges.
 • Járatos vagy az alábbi területeken: rendszertelepítés, rendszerfejlesztés, működés ellenőrzés, riportok készítése.
 • Elhivatott vagy a szaktudásod fejlesztése iránt, amiben cégünktől minden támogatást megkapsz.
 • Szereted az önállóságot, és képes vagy a pontos, megbízható munkavégzésre. Mindig tudod, mit kell tenned, és nem szükséges emlékeztetni a feladataidra
 • Előny, de nem elvárás: Dynamics NAV rendszerszintű ismerete.
 • Emberileg ezek jellemzők rád:

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Tiszteljük a kollégáink munkáját, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Az ügyfél-kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Nem ijedsz meg, ha személyesen neked kell beszélned az ügyfelekkel, partnerekkel - naponta akár többször is.
 • Magasabb leterheltség mellett is képes vagy az önálló, magabiztos munkavégzésre. Vannak napok, amikor a cégünknél megszaporodnak a teendők, és szeretnénk, ha ilyen helyzetben is tudnánk számítani rád.
 • Alapvetően pozitív beállítottságú vagy - Nálunk senki sem szereti a negatív embereket, szóval ha lételemed a panaszkodás és kritizálás, akkor biztosan nem fogod magad jól érezni nálunk.
 • NE MARADJ LE!

  Csupán egyetlen pozíció vár betöltésre, amire még ennyi időd maradt jelentkezni:

  Munkakör megnevezése: Dynamics NAV fejlesztő

  Munkavégzés helye: Budapest (Zugló) vagy távoli munkavégzés otthonról, illetve külsős helyszíneken

  Munkarend: rugalmas

  Feladatok: Részvétel NAV bevezetési projektekben, NAV installálás, riportok készítése, testreszabási feladatok, fejlesztések.

  Elvárások:

  • Programozói (vagy egyenértékű) végzettség esetén Microsoft tanfolyam
  • 2-3 év MS NAV fejlesztői gyakorlat szükséges.

  Előny: Dynamics NAV rendszerszintű ismerete


  VÁRUNK TÉGED IS CSAPATUNKBA!

  Szereted, amit csinálsz, de eleged van a mókuskerékből? Besokalltál a kiszámíthatatlan munkaidőtől, a személytelen munkakörnyezettől, vagy a túlzó elvárásoktól? Szeretnél többet lenni a családoddal, vagy több időt tölteni a hobbiddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdj! Ha szeretnél egy szakmailag és anyagilag is megbecsült munkakörben dolgozni, akkor jelentkezz hozzánk Dynamics NAV fejlesztőnek FÉL PERC alatt az alábbi gombra kattintva!


  VAGY  Küldd el az önéletrajzodat az iroda@allasklikk.hu e-mail címünkre.


  Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az iroda@allasklikk.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.