NEM CSAK KÜLFÖLDÖN BOLDOGULHATSZ!

Jól fizető targoncavezetői munkalehetőség 

VESZPRÉMBEN!

KORREKT FIZETÉS, INGYENES UTAZTATÁS, NEM CSAK FIATALOKNAK!

Hölgyek jelentkezését is várjuk!

... ha rendelkezel targoncavezetői vizsgával,

... ha képes vagy a pontos és megbízható munkavégzésre,

... ha szeretnél a közelben dolgozni, ahová kényelmes céges buszokkal utazhatsz,

... ha kedveled az egyműszakos munkarendet (08:00-17:00-ig),

... és jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél tisztességes fizetést hazavinni,


AKKOR


Jelentkezz MOST TARGONCAVEZETŐ MUNKATÁRSNAK piacvezető partnerünk veszprémi raktárába!

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni hazánk egyik legmodernebb logisztikai központjába kiemelkedő munkafeltételekkel. 

Mire
számíthatsz
nálunk?

✔️ Teljesen bejelentett jövedelem

Az elvégzett munkádat versenyképes jövedelemmel honoráljuk feléd. Dolgozz nálunk, és vigyél haza havi nettó 180-230.000 Ft-ot!


✔️ Magas pótlékok és bónuszok

Ha hétvégére kerülsz beosztásra, vagy túlórát vállalsz, akkor ezeket természetesen a törvényi előírásoknak megfelelően kifizetjük Neked. Az alapjövedelmeden és a pótlékokon túl kiemelt időszaki bónuszokra is számíthatsz, melyek már az elejétől jelentősen megdobhatják a fizetésed.


✔️ Pontos kifizetések

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod. Ezt garantáljuk!


✔️ Cafeteria juttatás

A fizetésed mellé havi 8.000 Ft-os készpénz CAFETERIA juttatásban részesülsz, valamint a próbaidőd lejárata után további havi 8.500 Ft-ot kapsz tőlünk SZÉP kártyára.


✔️ Ingyenes utaztatás

Minden munkanapon kényelmes céges busszal megyünk érted, és a műszakod végén vissza is viszünk a megbeszélt találkozási pontra. Mindez neked egy forintodba sem kerül.

Buszjárataink Balatonalmádi, Balatonfüred, Berhida, Zirc, Felsőörs, Alsóörs, Ajka, Várpalota, Öskü, Herend, Bánd, Márkó, Nagyesztergár, Litér, Balatonfűzfő, Veszprém településeken keresztül közlekednek.


✔️ Fizetett munkábajárás

Ha a céges buszjáratunk útvonala elkerüli a lakóhelyed, akkor a munkába járásodat a törvények adta kereteken belül megtérítjük - akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját gépjárművel.


✔️ Kellemes munkakörnyezet

A munkavégzés nálunk kulturált és európai körülmények között zajlik. Munkaruhát, illetve ezek tisztíttatását a cégünk biztosítja.


✔️ Határozatlan idejű, bejelentett munkaviszony

Minden dolgozónkat határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk főállásban, így rajtunk keresztül mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

NE MARADJ LE!
Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít!

Munkakör megnevezése: TARGONCAVEZETŐ

Munkavégzés helye: VESZPRÉM

Munkarend:  08:00-17:00-ig (hétvégi munkavégzés beosztás szerint)

Feladatok:

A munkavégzés során a központba beérkező és onnan kimenő raklapos áruk átvételét, kiadását, összekészítését és ellenőrzését kell végezni.

Elvárások:

  • TARGONCAVEZETŐI VIZSGA
  • 8 ÁLTALÁNOS VÉGZETTSÉG

HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

Várunk TÉGED is!


Ha Te is szeretnél könnyen végezhető fizikai munkával jó pénzt keresni, és a közelben egy biztos munkahelyen dolgozni bejelentett fizetéssel, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT a lenti adatlapon!


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Tipp: Okostelefonról böngészed a weboldalunkat? Fektetett kijelzővel egyszerűbben átláthatod az űrlapot, ami a kitöltést is jelentősen megkönnyíti.