JÓL FIZETŐ GYÁRI LABORTECHNIKUSI ÁLLÁS DUNAHARASZTIN

Vegyipari, élelmiszeripari, környezetvédelmi technikus vagy?

Szeretnél máris a pályafutásod első éveiben bekerülni egy sikeres amerikai autóipari beszállítóhoz?

...ha környezet-, élelmiszer- vagy vegyésztechnikusi végzettséggel rendelkezel,


...ha szeretsz tesztelni, mérni, dokumentálni,


...ha egy igazán elismert, megbecsült munkakörre vágysz,


...ha önállóan is képes vagy a pontos, felelősségteljes munkavégzésre,


... és a munkádért cserébe szeretnél átlagon felüli fizetést hazavinni,


AKKOR


Jelentkezz labortechnikusnak az alábbi gombra kattintva!

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni hazánk egyik nagy múltú és folyamatosan fejlődő amerikai autóipari beszállítójához kiemelkedő munkafeltételekkel.

Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?

✔️ Kiemelt bérezés

Az elvégzett munkádat kimagasló jövedelemmel honoráljuk feléd, amit minden évben felülvizsgálunk, és szükség esetén felfelé korrigálunk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza Te is több pénzt!


✔️ Magas pótlékok és bónuszok

Az alapjövedelmeden túl 30-100%-os pótlékokra és rendszeres prémiumokra is számíthatsz.


✔️ Kiemelkedő CAFETERIA juttatások

A fizetésed mellé havi 53.000 Ft CAFETERIA juttatásban részesülsz, amit számtalan formában kérhetsz. Akár pénzösszegben is.


✔️ Egészségbiztosítási csomag

A cafeteria kereteden felül további havi 9.200 Ft-os egészségbiztosítási csomagot kapsz tőlünk, amit fogászati kezelésekre vagy különféle szűrővizsgálatokra vehetsz igénybe.


✔️ Utalás minden hónap 10-ig

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap 10-ig megkapod. Ezt garantáljuk!


✔️ Utazási költségtérítés

A törvény adta kereteken belül megtérítjük a bejárásodat akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját gépjárművel.✔️ Kellemes munkakörnyezet

A munkavégzés nálunk kulturált és európai körülmények között zajlik. Munkaruhát, illetve ezek tisztíttatását a cégünk biztosítja. Ásványvíz, szóda, kávé, kakaó, tea fogyasztása minden kollégánk számára ingyenes. 


✔️ Határozatlan idejű, bejelentett munkaviszony

Minden dolgozónkat határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk főállásban, így rajtunk keresztül mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.


✔️ Könnyen megközelíthető munkahely

Üzemünk a környező városokból HÉV-vel, vonattal, és számos Volánbusz járattal is egyszerűen megközelíthető.

NE MARADJ LE!

Már csak 2 üres pozíció vár betöltésre!

Munkakör megnevezése: LABORTECHNIKUS


Munkavégzés helye: DUNAHARASZTI


Feladatok:

A munkavégzés során különböző alapanyagokat, kiszerelt termékeket, és kísérleti gyártások mintáit kell majd tesztelned a munkautasítások szerint, majd dokumentálni a mérési eredményeket. Ezen kívül a feladataid részét fogják képezni a különféle minőségbizonyítványok elkészítése, a gyártási munkautasítások (WO) kiadása, valamint a belső kalibrálások rendszeres elvégzésében is számítunk majd a segítségedre. A munkavégzés hatékonysága és munkavédelmi okokból is fontos, hogy a laborban mindig rend és tisztaság legyen. Ezt tőled is elvárjuk majd.


Szükséges végzettség: vegyésztechnikus, vagy környezet-technikus, vagy élelmiszer-technikus (középiskolai vagy OKJ-s végzettséggel)

Miért mennél külföldre, ha itthon is boldogulhatsz?

Ha Te is szeretnél Magyarországon könnyen végezhető munkával átlagon felüli fizetést kapni, és egy igazán megbecsült munkakörben dolgozni, akkor add le jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


VAGY


2. Küldd el a szakmai önéletrajzod az iroda@allasklikk.hu e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről, valamint szívesen válaszol a felmerülő kérdéseidre is.